Όμορφες στιγμές μας χάρισαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Βαλτοτοπίου την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου.

Οι μικροί μας φίλοι του Νηπιαγωγείου και της Α-Β τάξης μας ανακοίνωσαν τη Γέννηση του Χριστού ντυμένοι δεντράκια – ελατάκια.

Τα παιδιά της Γ-Δ τάξης μας διασκέδασαν παρουσιάζοντας τη Φρικαντέλα, μια κακιά μάγισσα που απεχθάνεται τα Χριστούγεννα, αλλά τα μικρά παιδιά έκαναν τα πάντα για την προσπεράσουν και να πούνε τα Κάλαντα.

Στο τελευταίο θεατρικό δρώμενο Η οικογένεια Στριγγλάκη αλλάζει νοοτροπία και απολαμβάνει τις Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τα έθιμα μετά την παρέμβαση των Καλικάντζαρων.

Η χορωδία των παιδιών της Γ-Δ τάξης συνόδευσε μελωδικά όλες τις στιγμές τραγουδώντας παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα. Η εθελοντική παρουσία της μουσικού του Σχολείου μας κας Χριστίνας Αλμπανάκη αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα για την επιτυχία της χορωδίας μας.

Στο τέλος της γιορτής κεράστηκαν οι επισκέπτες και τα παιδιά από τα εδέσματα που προσέφεραν οι κυρίες του Συλλόγου Γονέων αλλά και άλλες μητέρες μαθητών μας. Τα παιδιά του Σχολείου μας προσέφεραν στο κοινό τα Χριστουγεννιάτικα μπισκοτάκια που ετοίμασαν την προηγούμενη ημέρα.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *